Over Deynos

Deynos is sinds 2004 importeur en distributeur van mobiele elektronische oplossingen en accessoires. Voor auto’s, vracht-, bedrijfswagens, campers & caravans, landbouw- en constructiemachines. Wij zijn actief in zowel de OEM als aftermarket business. 

Wij zijn BeNeLux importeur van onderstaande merken:

        AutoleadsInbouw & installatie accessoires
        AvMapNavigatiesystemen 
        AxionZicht en veiligheidsystemen, navigatie & camera integratie
        CalearoAntenne oplossingen
        Caratec12V TV's, TV ophangsystemen & Soundupgrade
        DensioniPhone/iPod, Bluetooth, USB, AUX & integratie
        DensonSatelliet tuner, 12V TV's & Zonnepanelen
        Flash2passToegangssystemen
        Green IDLED verlichting
        L&PCruise control, snelheidsbegrenzers & eco2move
        mObridgeGeïntegreerde bluetooth carkits, MOST voorversterkers & Digital Radio
        VNSVW groep multimedia oplossingen

Vanuit onze professionele, servicegerichte organisatie bieden wij onze klanten (importeurs, dealers, groothandel en inbouwshops) unieke, kwalitatief hoogwaardige oplossingen en ondersteuning. Wij zijn een klein en flexibel bedrijf waarbij onze medewerkers via korte lijnen veel verantwoordelijkheid dragen. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kunnen u op vele gebieden bijstaan met onze producten en kennis!

Missie
Deynos is een toonaangevend, jong en dynamisch bedrijf dat innovatieve infotainmentsystemen en automotive electronics importeert en distribueert in de automotive kanalen. Wij willen met onze professionele, servicegerichte organisatie onze klanten (autoimporteurs, autodealers, inbouwshops) unieke, kwalitatief hoogwaardige oplossingen bieden. Daarbij staat integriteit hoog in het vaandel en bieden wij onze medewerkers een inspirerende en motiverende werkomgeving, zodat zij optimaal klantgericht kunnen denken en handelen.