Over Deynos

Visie

"Deynos streeft ernaar een toonaangevende groothandel te blijven in de automotive sector, met een reputatie voor kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. We zien een toekomst waarin onze producten en oplossingen essentieel zijn voor het verbeteren van de verkeersveiligheid, het optimaliseren van wagenparkbeheer en het bevorderen van een milieuvriendelijker rijgedrag. Door voortdurend te innoveren en ons aan te passen aan de behoeften van onze klanten, streven we ernaar om onze positie als vertrouwde partner te versterken en een positieve impact te hebben op de mobiliteit en veiligheid op de weg."

Deynos is sinds 2004 importeur en distributeur van mobiele elektronische oplossingen en accessoires. Voor auto’s, vracht-, bedrijfswagens, campers & caravans, landbouw- en constructiemachines. Wij zijn actief in zowel de OEM als aftermarket business. 

Wij zijn BeNeLux partner van onderstaande merken:

        AxionZicht en veiligheidsystemen, navigatie & camera integratie
        CalearoAntenne oplossingen
        Caratec12V TV's, TV ophangsystemen & Soundupgrade voor Campers & Caravans
        DensioniPhone/iPod, Bluetooth, USB, AUX & DAB integratie
        Green IDLED verlichting
        LindgaardCruise control, snelheidsbegrenzers, eco2move, rpm2move & DSL
        mObridgeGeïntegreerde bluetooth carkits, MOST voorversterkers & Digital Radio

Vanuit onze professionele, servicegerichte organisatie bieden wij onze klanten (importeurs, dealers, groothandel en inbouwshops) unieke, kwalitatief hoogwaardige oplossingen en ondersteuning. Wij zijn een klein en flexibel bedrijf waarbij onze medewerkers via korte lijnen veel verantwoordelijkheid dragen. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kunnen u op vele gebieden bijstaan met onze producten en kennis!

Missie

"Bij Deynos streven we ernaar om de automotive branche te voorzien van hoogwaardige elektronica en innovatieve oplossingen die de veiligheid op de weg verbeteren, wagenparkbeheerders ontzorgen en bijdragen aan een efficiënter en zuiniger rijgedrag. Onze missie is om onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen door betrouwbare producten aan te bieden en uitstekende service te leveren, en tegelijkertijd bij te dragen aan een veiligere en duurzamere mobiliteit."